Wie zijn wij?

Allereerst zal ik mij voorstellen, Isabel van Ostende, eigenaar van Prematuursite.nl.  Ik ben gelukkig getrouwd met Roland en wij hebben een hele lieve dochter Esmee. Ik verzorg de in/verkoop, administratie, verzending en alles wat met de site te maken heeft.

Onstaan van Prematuursite.nl: 

Ik wilde altijd al graag een eigen site maken maar wist niet waarover. Mijn man Roland kwam met het idee om na het gebeuren met mijn zusje en zwager iets met prematuur kleertjes te gaan doen, aangezien ik gek ben op alles wat met baby's te maken heeft is dit is het eind resultaat van onze gedachten. 
Op 24-4-2008 is de site ook officieel in de lucht gegaan.

In 2007 kwam mijn zusje en zwager met het heugelijk nieuws dat zij zwanger waren.  
Bij de 20 weken echo bleek dat zij zwanger waren van een tweeling. Alles leek goed te gaan. Op 6-1-2008 na 24 weken en 6 dagen zwangerschap belde zij ons op en vertelde dat zij in Leiden in het ziekenhuis lag en dat zij zojuist was bevallen van de jongentjes, Luuk en Nick. We begrepen er helemaal niks van, hoe kan dat nou, waarom, ........en wat nu? 
Op dat moment voelt het als of de wereld stil staat. 
Luuk is helaas direct na de bevalling overleden en Nick lag op de couveuse afdeling in kritieke toestand.  
De eerste dagen leek het met Nick goed te gaan, maar al gauw kwamen de eerste complicaties. We hoopten allemaal zo dat het goed zou komen met Nick.....Maar 8 dagen na de geboorte op 14-1-2008 waren er geen kansen meer voor onze lieve Nick, ook hij is overleden en naar zijn broertje toe gegaan. Ze zijn nu weer samen. Gelukkig hebben we allemaal een waardig afscheid kunnen nemen.  
Een vreselijke tijd van gemis en ongeloof volgt.... 
Wij wensen de ouders/familie/vrienden en kennissen heel veel sterkte en kracht toe bij dit ongelooflijke verlies. 
Lieve Luuk en Nick jullie leven voor altijd voort in ons hart en gedachten. 

Statistieken: 
Van alle kinderen wordt 7 tot 8% te vroeg geboren, dat wil zeggen vóór de 37e week van de zwangerschap.  
Ernstige vroeggeboorte is veel zeldzamer, minder dan 1% van alle kinderen wordt geboren na een zwangerschap van minder dan 32 weken.  

Omdat dit toch om veel kindjes gaat en het aanbod in prematuur kleding relatief klein is, leek het ons een goed idee om een website op te richten voor ouders van een pas geboren prematuur met een kleine portemonnee. Tenslotte hoor je steeds meer dat mensen in de schulden zitten. Nieuwe prematuur-/couveuse kleding is in de winkel erg prijzig. Voor deze doelgroep die toch betaalbare prematuur-/couveuse kleding wil kopen is deze site bedoeld. We hopen dan ook dat er iets leuk voor uw kindje bij zal zitten voor niet al te veel geld. Door een grote vraag naar prematuur fopspeentjes en Wubbanub speenknuffels hebben we deze kunnen toevoegen op de website. Hier hebben wij vele ouders en kindjes gelukkig mee kunnen maken. We hopen dit ook in de toekomst voort te kunnen zetten. Tevens zijn wij ook groothandel voor de ziekenhuizen, neonatologie afdelingen, apotheken e.d.

Veel liefs 

Isabel van Ostende 

 Heeft u vragen?

       info@prematuursite.nl

       06-26130621

 Vandaag besteld voor 15.30 uur, morgen in huis!

 Goede service

 14 dagen zicht garantie 

​ Scherpe prijzen

 Ruim 15 jaar ervaring

tip hulp advies prematuur neonatologie   

Welke fopspeen heb ik nodig?  

 

Prematuursite.nl is te zien in:

  
Mama's Wereld RTL4

  

Tijdschrift Baby's eerste jaren

  

Tijdschrift Kindje op komst

© 2015 - 2024 Prematuursite.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel